Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterfair

15 februari 2020 @ 10:00 - 15:00

WINTERFAIR HHG Barneveld

Zaterdag 15 februari 2020 van 10.00 tot 15.00 is er een warm welkom aan de Nijkerkerweg 130 Barneveld. Een sfeervolle winterfair, georganiseerd met en voor de jeugd van de gemeente.

Vanuit de gemeente horen we dat de winterfair samenbindend is. Dit gevoel ontstaat al bij de opbouw van de fair totdat de laatste klusjes gedaan zijn! Bent u niet eerder geweest, wees welkom of helpt u mee? Geniet van een heerlijke winterse stamppotmaaltijd, een kommetje heerlijke goulashsoep of bakje patat, de handen warmend bij de vuurkorf.

Dit jaar hebben we een ‘woodcarver’ uitgenodigd. Hij verzorgt een demo waarbij een sculptuur van hout gemaakt wordt. Ook voor de kinderen staat de minikraan en de stormbaan weer klaar. Je kunt knutselen met hout of in de knutselkraam. We zijn blij met alle vrijwilligers die ons helpen om de kinderen bezig te houden.

Op de fair staan weer diverse kramen: kinderkleding te koop, Jemako, Neolife, snoep, speelgoed, bloemen, hoeden, kaarten enz..

Ook verkopen we deze dag allerlei boodschappen op de fair, we hopen dat u daar gebruik van maakt. Divers fruit, eieren, oliebollen, gerookte makrelen, rookworsten, kiprollade, bloemen en voor de tuin de nieuwe voorraad potgrond, tuinaarde en mestkorrels.

Dit jaar is de opbrengst voor de Kerkvoogdij HHK Barneveld (digibord t.b.v. catechisatie) en ons eigen jeugdwerk.

Gegevens

Datum:
15 februari 2020
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Nijkerkerweg 130, Barneveld
Nijkerkerweg 130
Barneveld, Nederland

Organisator

Activiteitencommissie
Telefoon:
06-43285202
E-mail:
actie@hhgbarneveldeo.nl
internal_server_error<![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500