Als mannenvereniging leren wij als mannen, van alle leeftijden, met en van elkaar rondom het geopende Woord. We hopen dat het Bijbelonderzoek mag bijdragen tot meer Bijbelkennis en tot verdieping van het persoonlijk geloofsleven.

Zo mogen we, in afhankelijkheid van de Heere, ook bouwen aan het gemeente-zijn. We komen gemiddeld eens per drie weken op donderdagavond bij elkaar. De vergaderingen worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in één van de zalen van de kerk.

Het seizoen 2022-2023 behandelen we het Bijbelboek Openbaringen. We doen dit aan de hand van het boekje van dominee L. Groenenberg. Hij heeft een Bijbelstudie over dit Bijbelboek geschreven.

Onze avonden zullen er het komend seizoen als volgt uitzien. Na de opening zal de Bijbelstudie gelezen worden, vervolgens volgt er een pauze. Hierbij staat de onderlinge ontmoeting centraal . Na de pauze bespreken we de vragen bij de betreffende Bijbelstudie. Omdat iedereen het Bijbelstudie boekje ontvangt kan iedereen zich thuis al voorbereiden over het te behandelen gedeelte..

Als er vragen zijn, stel ze gerust aan één van de bestuursleden.