Wil je samen met leeftijdsgenoten onderzoeken wat de Bijbel jou te zeggen heeft over het geloof? En wat de Bijbel te zeggen heeft over het staan als christen in de wereld van vandaag? Ben je op zoek naar contact met leeftijdsgenoten in de gemeente? Dan is de Jongvolwassenenkring wat voor jou. We nodigen je van harte uit om dit seizoen eens langs te komen.

Wat is de Jongvolwassenenkring?
Op de Jongvolwassenkring luisteren we naar wat Gods Woord ons heeft te zeggen over verschillende geloofsthema’s en over de praktijk van elke dag. De avonden hebben een open en ontspannen sfeer, waarbij het samen onderzoeken van het Woord en het elkaar ontmoeten centraal staan.

De Jongvolwassenenkring is één keer in de maand op dinsdagavond. Inloop is vanaf 19:45, waarna we starten om 20:00. We sluiten de avond doorgaans om 22:00 af. Twee keer in het seizoen houden we een gezellig avond. Dat kan van alles zijn: bowlen, sporten, of gewoon gezellig samen koffiedrinken. We sluiten het seizoen af met een barbecue.

Voor wie is de Jongvolwassenenkring? De Jongvolwassenenkring is bedoeld voor iedereen die zich te oud voelt voor de JV, tot ongeveer 35 jaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen inbreng kan hebben.

De opzet van de avonden ziet er als volgt uit:
20:00 Opening van de avond met gebed en zang, Inleiding n.a.v. een hoofdstuk/Bijbelgedeelte, bespreking vragen
21:00 Pauze
21:15 Bespreking van de vragen, sluiting met gebed en zang.
22:00 Einde

Twijfel je nog of de Jongvolwassenenkring iets voor jou is, of heb je andere vragen? Neem dan contact op met ons via email jongvolwassenenkring@hhgbarneveldeo.nl of telefoon 06-14660223

We zien uit naar je komst!

Namens de Jongvolwassenenkring,
Evert-Jan Barten, Marien van den Berg en Margreet Smits